دکتر فائزه تقی پور

حضور در کنفرانس ملی و همایش روابط عمومی‌ها
باعث ایجاد تعامل بین مدیران و اساتید، جهت آغاز ایده‌های جدید و علمی می‌گردد


دکتر فائزه تقی‌پور در حاشیه برگزاری کنفرانس ملی رویکردهای نوین روابط عمومی‌های ایران در خصوص معیار و انتخاب موضوع سخنرانی خود به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر بحث شبکه‌های اجتماعی در بین عموم مردم، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی بسیار رایج شده است که در سازمان‌ها مباحث و ارتباطات اجتماعی بر عهده مدیران روابط عمومی است و در واقع ما به اصطلاح در وب 2 هستیم و پیش‌بینی می‌کنیم در وب‌های 3 و 4 که در سال‌های نه چندان دور به وجود خواهد آمد، تحولات شگرفی در راه‌های ارتباطی به وجود بیاوریم. بر همین اساس تصمیم بر آن شد که این موضوع را در سازمان‌ها و حوزه روابط عمومی در وب 2 و سپس وب‌های 3 و 4 که اتفاق خواهد افتاد، ارائه نماییم.

وی در خصوص جایگاه فعلی روابط عمومی در کشور افزود: از حدود 10 سال گذشته این رشته توانست جایگاه خود را در دانشگاه باز کرده و دانشجویان و علاقه‌مندان در آن آموزش ‌بینند. حال مدیران و کارکنان روابط عمومی بهتر از گذشته در سازمان‌ها پذیرفته می‌شوند و حتی می‌توان اذعان داشت که جایگاه ویژه‌ای در سازمان‌ها پیدا کرده‌اند و بر اساس این موضوع‌، سازمانی موفق‌تر خواهد بود که این جایگاه را برای روابط‌عمومی خود در نظر گرفته باشد.

قابل ذکر است‌، در آینده نیز رشته روابط‌عمومی به پیشرفت‌های بیشتری دست خواهد یافت و با توجه به اینکه هر روز تخصصی‌تر و باز عمل می‌کند همین امر در پیشرفت سازمان‌های کشور نیز اهمیت بسزایی خواهد داشت. پس منصفانه‌تر این است که نسبت به قبل پیشرفت‌های به وجود آمده را متذکر شویم و من برای این رشد قابل‌توجه 50 تا 60 درصد را در نظر می‌گیرم.

وی در خصوص مشارکت و استقبال مدیران روابط عمومی از چنین کنفرانس‌ها و همایش‌هایی اضافه نمود: برپایی چنین برنامه‌هایی می‌تواند ایده‌پروری کند و تعاملی که در این بین، میان همکاران و اساتید این حوزه ایجاد می‌شود، عاملی برای آغاز ایده‌ای جدید و شروع فعالیتی قوی‌تر خواهد بود، همچنین برای آیندگان سند علمی و معتبری ایجاد می‌شود که راهگشا و عاملی جهت موفقیت خواهد شد.

وی در پایان افزود: روابط عمومی به تازگی نقطه شروع و رشد و بالندگی خود را یافته است و پس از این تولد شکوهمند، به مرحله حساس بلوغ رسیده که در این گستردگی ارتباطی عصر توسعه، نیاز به پیشرفت بهتری در همه شغل‌ها برای این حوزه کاری است و چه خوب‌تر می‌شد اگر به این شاخه از توسعه فرهنگی کشور قدری تخصصی‌تر و موضوعی نگاه کنیم‌.